Sunday, May 28, 2017

Workout week 22-28.05

Esmaspäev: puhkasin nädalavahetuse kiiremast trennist

Teisipäev: Pikk jooks 8km, 1h, HR 136. Pulss ei taha üldse tõusta. Jookseks hea meelega kiiremini ja natuke kõrgema pulsiga, aga see raibe ei tõuse nii kergelt! Samas raske on ikka, peab kõvasti suruma, enne kui pulss liikuma saab ja siis hakkab juba kergem ka. Ei teagi mida teha, kas laduda põhja joostes ikkagi pikki rahulikke jookse või teha kõrgema pulsiga lõike. Tundub, et kõrgema pulsi trennid mõjuvad vist nagu paremini. Vist...

Issand, milline jooksuvõhik!

Kolmapäev: puhkasin, oli pikk ja väsitav tööpäev

Neljapäev: Lõigud 6x400m, tempoga tiba alla 5`/km (4:45 umbes), lõikude ajal pulss kuni 173. Alla läheb praktiliselt kohe, 30 sek jooksul on jälle 128.
Kokku jooksin selle trenni jooksul 5 km
Pärast jõulinnakus lihastrenn (kükid, lõuatõmbed, hüpped, kõhulihased)


Reede: Kodus 45 min süvalihaseid, peapealseisu jm nalja. Olin isegi üsna hästi taastunud aga mõtlesin et liiga palju ka joosta ei julge ja puhkasin.

Laupäev:  1km soojendust+2km kiiremalt tempoga 5:45'/km+1km rahulik+2km kiirelt+1km lõdvestus. Mõlemal lõigul hr 170, max 180. Väga raske ei olnud. Kas oleks pidanud olema? Võiks kiiremaid lõike teha? Rohkem? Ei? Jah?
Oehh!

Pärast kodus oli küll tunne, et oli vist mingi koormus, nii et vast sai ikka parasjagu liigutatud. No ei julge üle pingutada, palju pole sel aastal jooksnud. Samas enesetunne on praegu nii hea, et muudkui paugutaks.

Pühapäev: Proovisin esimest korda selle kollase rendiratta ära. Linna peal kolamiseks täitsa kabe sõiduriist, parajalt raske ja saab hea hoo sisse. Pidurid seevastu ikka pole ketaspiduri teravusega nagu ma harjunud olen, peab varakult vajutama hakkama.
Sõitsin kokku 45min ja läbisin 7 km. Trenn just ei olnud, aga rattasõiduliigutusi sai ikka teha.
Õhtupoole 1km sörki jõulinnakusse. Seal 45 min HIIT-i, hr 126 (max 151). Tagasi koju 1km sörki.

  • 10x kosmonaut+pingile hüpe
  • 15x konnahüpped
  • 30 sammu mägironijat
  • 4 lõuatõmmet
  • 10 rippes jalgade tõstet (kõhulihas)
  • 8 negatiivset dippi rööbaspuudel
  • 12 bulgarian split squat-i
  • 60 hüpet jumping jack-i
5 sellist ringi, pause eriti ei teinud

Nädalas kokku: 22km jooksu.


Rendiratas
Tänavakunst silla all

No comments:

Post a Comment