Tuesday, January 23, 2018

Külmetamisest

Nii külm on!! Ei saagi aru, mis juhtunud on, et sama -25 kraadi, mis jõulude ajal võimaldas mägedes matkata, on praegu häirivalt külm. Köögis on pea nädal aega vesi jääs, kuigi puhur üürgab täisvõimsusel. Peseme vannitoas wc-poti kõrval nõusid. Eile jäätus pealambi nupp kinni ja õhtul saabastest vilte välja võttes olid ka need sinna kinni jäätunud. Rääkimata sellest, et sitakorjamine, kelkude parandamine jms toimetused on raskendatud. Või sellest, et pidin täna evakueerima tagasi baaslaagrisse Saudi-Araabia turistid, kes kelgul liikumatult istusid ja külma pärast nutsid. Ilmselt on õhuniiskus mingil põhjusel suurem ja see teeb külma raskemini talutavaks.

Koerad millegipärast hakkasid selle suure külmaga kuudi asemel augus magama :D Sõitma minnes lõdisevad nagu haavalehed, hea et üle platsi hammaste plaginat kuulda ei ole. Iga kord kui seisma jääme hakatakse soojendamiseks käppi lakkuma. Aga ikka vaja augus magada. Nunnukesed.

Muidu on siin praegu iga päevaga ilusam. No see päikese kuma mägedel... Ma sõidan neid samu radu  iga päev ja see tundub ikka iga päev teistmoodi ilus.

Blogger ei lase täna millegipärast pilte lisada, aga sellest pole midagi, sest kõike näeb mu instagramist @k_rebane

No comments:

Post a Comment