Monday, February 20, 2017

19. päev Siimusti - Jõgeva 5km

19.jaanuar
Õhk +3, pilves, vihm
tuul 4m/s

Hommikul on kogu varustus nagu vette kastetud. Miinuskraadidega kogunenud jää on nüüd sulanud ja magamiskotist saaks hea tahtmise korral hommikukohvi jagu vett väänata. Ehkki see magamiskott toimib ka märjana normaalselt, kulub kuivööbimine vägagi ära.


Viimaste lumeriismetega vean kelgu Hostel Virtuseni. Jõgeva malev sõidab mööda ja autojuht keerab või nina kukla taha, et näha seda napakat, kes asfaldil Jõgeva linnas kelgutab. Majutuse eest tahetakse 12 euri, pole paha. Laon asjad tuppa kuivama, tegu on kuueinimesetoaga, narisid jätkub ja inimesi õnneks napib. 

Nüüd tuleb vastu võtta mingi otsus kelgu osas. Ilmateade lubab terve nädala plusskraade ja vihma, seega kisub nagu seljakoti poole. 105 liitrine seljakott on aga Tallinnas, kelgutanud olen 45l-sega. Pärast nii-ja teistpidi tugitiimiga arutamist otsustame, et käin ise Tallinnas, viin kelgu ära ja võtan koti ning jätkan järgmisel päeval. Mis tähendab ühtlasi peaaegu kahte puhkepäeva, kui see 5km ka puhkuse alla lugeda. Mis omakorda tähendab, et mu põlv saab rahu ja see on hea.

No comments:

Post a Comment